Huset som Gud glömde...

2009-06-30 @ 22:34:21
Huset som Gud glömde...
På fredag går ju jag..som om nu nån har missat det menar jag..på semester :) och jag o barnen ska åka ner till mina föräldrars landställe som ligger i Nossebro..och för er som inte vet vart Nossebro ligger (som jag aldrig hade hört talats om till för några år sedan) så kan jag säga att det typ ligger ca 8 mil nordost från Göteborg...mellan Trollhättan o Skara typ...jag o barnen brukar ta vårt pick o pack o åka de ca 40 milen ner o sen vara där en vecka per sommar o bli en aning bortskämda..sååå fridfullt där....mitt i skogen ligger denna oas....har varit en bondgård en gång i tiden...en stor ladugård finns kvar o även boningshuset...mamma o pappa har byggt ett liten stuga som dem bor i men det där boningshuset måste jag berätta lite om....det är inte stort....det fanns varken vatten eller el eller nån annan standardutrusning...där bodde dem 7 systrar långt ända in på 90-talet....och när jag o barnen kommer ner o hälsar på så bor vi alltid i "gamla Bettan"...mina föräldrars buss som dem kört ner. (den har 2 enkelsängar + en dubbelsäng+toa+kök+tv etc etc) men i år så vill August pråmt åka ner samtidigt som hans kära moster med familj... och då blir det problem..vart ska alla bo och sova???? Idag sa min kära mor..."inne i ena delen på gammelhuset så är det jättefint...man skulle kunna städa upp lite där o möblera lite så kan du o barnen sova där!!"

Alltså....nu får man ju verkligen äta upp att man alltför ofta så sturskt säger att man inte tror på spöken eller inte är så kräsen vad gäller primitiva saker..men nån jävla måtta får det ju va...eller vad tycker ni...skulle ni frivilligt lägga er o sova i detta hus??? hahahahahahaha




"Spökträdet" som stod utanför o såg ut som det var taget direkt från en skräckfilm har dem som tur är fått väck :)

Förra sommaren var jag uppe på vinden på detta hus o kröp..och det var verkligen som att komma in på slutet av 1800-början på 1900-talet...jag hittade bla gamla skor..ni vet såna där svarta snörkängor som Pippi Långstrump har..."mormor-kängor" tror jag även dem kallas..och massa andra roliga saker...fascinerande att se hur andra levt tycker jag :)




090619

2009-06-30 @ 06:52:38
090619
Kom just på att jag missat mina föräldrars bröllopsdag...faaaaaaaan jag är totalt kass på att hålla reda på datum...deras 43:e bröllopsdag..hur många par är det som håller ihop så länge nu för tiden liksom?? Jag kommer aldrig få uppleva såna bröllopsdagar...däremot så har jag firat 6 år som längst hittills.....den sista bröllopsdagen var dock som separerad (dock ej skild ännu) o jag fick ett mess om att jag var saknad...min syster o hennes karl har varit gifta i typ..öh låt mig tänka...kan det varit -91 eller möjligtvis -92 dem gifte sig...fatta hur lång tid det är då!! Jag är inte bitter..... ;P haha nej det är jag faktiskt inte...mår braaaaaaaaa som jag har det idag..men så klart man saknar nån att få lite närhet av emellanåt när andan faller på ;)

ETT STORT GRATTIS I EFTERSKOTT KÄRA MOR O FAR!! :)

Den som förresten undrar...

2009-06-29 @ 21:51:12
Den som förresten undrar...
Hur det gick med lägenheten idag får vänta på svar till i morrn...för jag min klant tog fel på dag...idag går intressedatumet ut o i morgon får jag äntligen besked! Hoooooooopppppppaaaaaaaaasssssssss jag!! :)

Annars jävlar... ;)


Snaaaaaaaaart!!! :)

2009-06-29 @ 21:27:32
Snaaaaaaaaart!!! :)
På lördag får jag besök av världens bästa Katrin med sin karl!! Åh va länge sen det var nu vi träffades. Fotot nedan är från den där hemska karnevalskvällen förra året...då jag o delar av mitt sällskap av någon konstig anledning inte umgicks så mycket..hehe ;P

Miss you honey!! :)



Nedräkning...

2009-06-29 @ 20:25:41
Nedräkning...
Nu är det liksom en arbetsdag mindre tills det är semester...jag riktigt längtar...känner att det behövs rätt rejält..förra året hade jag två veckor semester i juni o sen två veckor i augusti...och från mitten av juni till augusti hade jag lunginflammation..fast jag var inte frånvarande en enda dag från jobbet förutom semestern den sommaren..jag bet ihop..... så.. jaa..semestern är jävligt efterlängtad nu!!! :)

Dagen har som vanligt sprungit maraton idag...jag tycker jag inte mer än hinner slå på datorn på morgonen förrän det är dags att slå av den igen...kanske därför jag inte känner mig hungrig när det väl nalkas lunch...känns som jag precis ätit frulle.... :)

Ikväll blev det årets första bad ute i det fria...och jag fick nästan hacka hål i isen...sviiinkallt var det!!! Men nu är det gjort...och fler gånger behövs ju inte...hahaha

Jag o barnen har suttit o diskuterat här ikväll....igår bestämdes det att dem ska vara hos sin far 2 veckor i streck om några veckor.....idag så brast det för dem båda som sa att ingen av dem vill åka dit...så nu strax ska vi släppa bomben för fadern.....fast .....han bli nog inte förvånad...

Nu måste jag duscha och sen sova


Tjing!




Nytt boende?

2009-06-28 @ 18:54:54
Nytt boende?
I morgon får jag besked om jag får lägenheten jag anmält intresse för...vill ha en fyra..trivs bra i den jag bor nu i men den saknar liksom det där fjärde rummet...barnen delar rum i dag o jag tror att det skulle förhindra många bråk om dem fick ett varsitt i stället...så håll tummarna för mig nu!! Visserligen har jag inte bestämt mig helt hundra om jag tar den om jag får den...den är på samma område som mig och det är ju ett plus för jag vill verkligen bo kvar här..som singel iaf...hittar jag drömkarln så kan man ju aldrig veta..;)

Nu ska jag äta färsk ananans o melon..mmm härligt med sommar!! )

Blandat var det här...

2009-06-28 @ 16:45:24
Blandat var det här...
Söndags eftermiddag och nyss inkommen från ett par timmar i solen ute på gräsmattan...läser en bra bok nu...Odjuret...en sån där bok man blir jävligt förbannad på....handlar om en idiot som brutalt misshandlar o dödar småbarn o sen tömmer sitt "innehåll" på dem...fy fan..det finns väl inget som kan göra en sååå arg som när barn far illa av nån idiot.....dödsstraff ska dem fan ha!! Varför dalta med dem?? en jävla massa pengar kostar dem oxå.. 

Vet ni..det blev både en o två o fler öl igår....men det var lååångt ifrån en självklarhet att det skulle bli så...bestämde mig vid 20-tiden...så hamnade på Kingen..och det var inte igår jag var där kan jag säga...eller jo det var det ju men ni fattar va jag menar..eller??..haha...var inte så många som jag kände igen faktiskt..många som är i Borlänge denna helg antar jag..men ett o annat bekant ansikte såg jag o fick prata med så det var skoj. :) Dansade sönder både dansgolv o fötter gjorde man oxå...shit..toppen gick bokstavligen att vrida massa svett ur..haha...härliiisch...så när dem sista lugna låtarna kom så rusade jag därifrån...hm som om jag ändå skulle bli tillfrågad om en dans nu tänker ni..och JAAA det blev jag!! haha men dem fick nobben..elak som jag är.. :)

Jag o lite rosévin på min balle :)



Har en vän på facebook som alltför ofta lägger ut massa härliga foton på sina båtfärder runtom mina "hemhem"-trakter...och jag kan loooovaaa att dessa bilder gör att jag gråter inombords...fyyy faaan va jag saknar Stockholms skärgård på sommaren....åka snabb motorbåt och känna blåsten i håret o åka till tex sandhamn och ta en öl (eller två) o äta god mat på värdshuset...fyyy faaan va myyyys!!! Många som hela tiden pratar om dessa fantastiska utlandsresor..och ja visst är dem härliga absolut..men hur många av er har varit och upplevt Stockholms skärgård en sommar?? Ni har verkligen missat nåt som inte har det...varför gå över ån för att hämta vatten liksom ;) Säg till mig så kan jag vara er personliga guide om ni vill..vi utgår från där jag är uppvuxen..Skärgårdens huvudstad ..Vaxholm.. ;)

Hörrni..nu är det bara en vecka kvar till semester.... ;)

Måste åka o hämta mina barn nu...slut på friden här hemma men dem är såå efterlängtade!! :)

Soliga svettiga kramaaaar!!

Vart tog dagen vägen??

2009-06-27 @ 19:36:02
Vart tog dagen vägen??
Swiiiissssssccccchhhhhhhhhhhhh har det sagt om den här dagen....shit va fort den gått!!! Jag har typ sovit bort den....vaknade för ca 1,5 timme sen...känner mig helt yrvaken fortfarande..trots duschen jag nyss tog...ang kvällen så är mitt festhumör som bortblåst...tror jag hoppar utgång...men bara tror än så länge...  ;P

Nu ska jag måla lite naglar...o ta ett glas rosé! :)

Pöösss

Peace, love and rock´n roll

2009-06-27 @ 11:48:20
Peace, love and rock´n roll
Hej hopp så var det helg igen...shit va skönt!! Och med detta underbara väder kan man inte vara annat än helglad! :)

Igår efter jobbet skjutsade jag Frida till Mockfjärd...på vägen dit blev jag bjuden till Borlänge lite senare på kvällen...jääätteeeefräsch som jag kände mig efter en hektisk arbetsdag o en varm svettig bilfärd  så fick jag snygga till mig i bilen...och OJ va mycket saker jag hade med mig då att snygga upp mig med...EN KAJALPENNA var allt som låg i väskan.....men jag hade ju Frida med mig som hade hela bohaget med sig...så fram med våtservetter, deo, smink, parfym, ny tandborste o nya underkläder..blev en något farlig bilfärd..höhö..men efteråt så kände jag mig som en ny människa o hamnade bland trevligt sällskap bredvid festivalsområdet o lyssnade på uppträdandena o spanande in allt konstigt folk...haha för mycket udda människor finns det på en festival..så är det ju! :)

Nyss hemkommen o ligger nu i min solstol på balkongen med hawaiin tropical-soljolja på mig..mmm här ska stekas!! haha

Jag är såå himla ölsugen....måste hitta nån att gå ut o ta en öl med ikväll..nån som vill göra mig sällskap? :)

Ha en skön lördag gott folk!!

Puss

Kaos!!

2009-06-25 @ 21:28:53
Kaos!!
Mina dagar verkar bara bli värre o värre...idag var det inte nådigt...jag undrar hur detta kommer att sluta....

Dagen avslutades iaf med en öl i god väns sällskap...o där såg jag nåt som jag sett lite väl ofta på sistonde...hmm..jaja gör väl inte så mycket..är ju en fröjd för ögat att se på.. ;)

Mina fötter blöder...fått blåsor under så jag knappt kan gå...önskar nån fanns nära nu så jag kunde få lite fotmassage...shit va mys det hade varit..fast det är inte så många som får/vill röra mina fötter..bara syster typ..inte ens barnen vill..haha...varför var gud så elak o gav mig fula fötter?? Därför jag sagt upp kontakten med honom...beviset kom för ett tag sen med posten o hänger på kylskåpsdörren ;)

Jag ska måla naglar nu...o jag som vill gå o sova..får lägga mig med armarna uppsträckt i luften så lacket inte blir förstört..haha

Tänk att jag äntligen fått min värme ute nu...sååå härliga dagar!!! :)

God natt alla

Dagen som Gud glömde...

2009-06-24 @ 20:25:27
Dagen som Gud glömde...
Onsdagen den 24/6 2009 måste vara den struligaste dagen på riktigt länge när det gäller jobb...shit pomfrit...kom iväg en timme senare än va jag hade beräknat..bra gjort ändå liksom.. :) i morgon har jag långmöte...får se hur det går..wish me luck ! :)

Jag o Frida skulle gå o köpa glass på kvällen...slutade med bärs på kingen...fan va najs det var att sitta i solen o gassa!! :) Bestämde att det skulle bli vår nya vana..."kvällen-innan-lön-ta-en-öl-för-sista-slanten" :P Hon tyckte även att jag skulle skriva här om mitt drömliv..men nä det skulle bli såna diskussioner sen så det besparar jag er...haha

Amanda har fått en ny kompis...en kollega till mig med initialerna K.B. hon kom precis därifrån o baaaraaaaa pratar om honom just nu här bredvid...men vad hon säger hör jag inte för jag sitter ju här o skriver o jag kan inte göra två saker samtidigt idag. ;P

Nä jag har inge att skriva känner jag...var länge sen mitt huvud slutade fungera...men hade lite överskottsenergi i fingrarna som var tvunget att komma ut..måste hinna hoppa in i duschen nu innan August kommer från Brovallen o vill bli insläppt i porten.

Pöss

Sommar o sol

2009-06-24 @ 07:17:22
Sommar o sol
Åhhh va trött jag är....så där trött så man blir illamående..ska försöka komma i säng i tid ikväll...för det blev det inte igår...av nån anledning....idag skulle jag inte ha nåt emot att åka med August o hans fritids till badet..fan fritidsfröken skulle man bli under sommarhalvåret...då skulle det fasen va värt att ta hand om en massa odrägliga ungar...eget barn andras ungar ni vet.. ;) haha

Den här veckan har det var extra hektiskt på jobbet...kan lova att det längtas riktigt ordentligt efter semester nu....bara nästa vecka kvar att jobba sen så..men sensommaren/hösten kommer nog bli minst lika hektisk gissar jag.... :) 

Nä nu ska jag hitta nån klänning o borsta gaddarna...i morrn är det äntligen löööön...hääärliiisch!!

Puss

Helvetesmåndag!

2009-06-23 @ 07:00:11
Helvetesmåndag!
Igår var ingen bra dag alls...supermycket på jobbet....fick huvudvärk som aldrig släppte...fick problem med synen tack var värken...var osams med barnen på kvällen..shit det finns inga som kan reta upp mig så mycket som dem..o allra helst när man inte är pigg själv...gick o la mig superdupertidigt tack vare skallen...värken släppte aldrig...vaknat femhundranittioelva gånger i natt...värken gick in i mina drömmar...i ena drömmen var jag hos doktorn som sa att till slut kommer värken göra så att kroppspulsådern brister o du kommer känna en "aah va skönt"-känsla när värken lättar i huvudet...."öh är inte det farligt??" frågade jag "jo ibland kan det va det.." svarade hon.... skumt man kan drömma...

Efter att varit upp vid 4-snåret i morse o proppat i mig ännu ett piller så har värken nu äntligen släppt en aning o jag ska pallra mig till jobbet om en timme. Verkar bli ännu en härligt underbar sommardag. Hoppas det håller i sig över helgen för jag ska till Borlänge bestämdes det igår...o jag vill kunna sitta ute...o hoppas få grillmat....mums!! ;)

Nä nu måste här väckas barn.

Hejhej!!

Slut på helgen...

2009-06-21 @ 19:07:43
Slut på helgen...
Jahopp...så var denna långhelg till sin ända då...och i o med detta inlägg så tar sista luften slut hos mig känns det som...började dagen med att kasta trädgårdsmöblerna ur bilen..ja dem som jag hade hoppats på att få åka ner med till Sthlm denna helg..vilket det alltså inte blev...sen kastade jag in ungarna i bilen istället o körde till Västerås....o just denna dag som värmen kom till oss så slutade fläktfan i bilen att fungera..ja för nån ac har man ju inte..nä här kör man med kd..;P men hade ju även undanlättat med en liten fläkt...men men..väl framme i Västerås så väntade Ikea på oss...och i min enfald så trodde jag att jag skulle va ensam på Ikea denna soliga, varma dagarna-innan-lönings-dag..men ack så in i vassen så jag bedrog mig..jag höll knappt på att ta mig in för alla som hade samma dumma tanke som jag...men det hindrar ju inte en shoppingatoka som mig det..nej nej...det blev två vagnar fyllda...haha ja ni hörde rätt är jag rädd för...men det är bara för att jag hittade nya balkongmöbler...jippi äntligen har jag köpt några som passar på min balle!! :) ja va köpte jag mer då..jo bla..en rullgardin..som jag svor satan ur öronen medans jag satte upp den..höhö...påslakan...lampor...mattor...o dem där självklara servetterna o värmeljusen..o doftljus...o en BRANDSLÄCKARE...ifall August ska koka potatis igen.. =)

Nu ska jag strax gå ut o slänga tre papperskassar fulla med sopor som blev efter att jag plockat upp allt jag handlat....i morgon är det måndag..som betyder jobb....har en tuff tid framför oss på jobbet..men det grejar vi..järngänget! :) Lite konstigt..vet inte om jag skrivit om det redan men det verkar vara så att jag ska gå på semester en vecka tidigare än va JAG trott...jag har tagit fel på en vecka...vilken jäkla tur att det var åt rätt håll iaf..men mysko ändå..jag har ju liksom planerat med fritids o barnens pappa utifrån det som JAG trott...hm hm...hm igen...fröken förvirrad..haha

Åhh jag längtar till nästa helg...jag vill ha myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!! o det tänker jag fan se till att få då! ;P

Nu dax att leka sopgubbe..hejhej!


Vinden har vänt!!

2009-06-21 @ 09:35:31
Vinden har vänt!!
Jag känner det verkligen!!! Och i o med det så kom solen...så tacka mig!! ;P haha

Nu blir det shopping i Västerås! :)



Efter regn kommer sol!!

2009-06-20 @ 15:43:17
Efter regn kommer sol!!
Vilket jäkla tråkväder det var igår!! Men det lyckades man ju trotsa med gummistövlar à la Caroline af Ugglas, varm jacka o vantar. Var på holmen o gick tipspromenad o lekte femkamp...hoppade dock över en av grenarna..den man skulle kasta en stövel mellan benen på sig o den skulle sen över ryggen på nåt jäkla underligt sätt...jag hade nämligen kjol på mig och var rädd att den där stöveln skulle fara upp in under o fastna..hahahahaha....jo men alltså..jag har varit med om det där förr...fast då handlade det om en pingisboll..jaja ni som var med på sommarfesten för ett par år sen minns nog... ;) Sill o allt som hör till åts (förutom nubben)o hembakad jordgubbstårta..o glass...o så ännu mer jordgubbar..goottt!! Dagen slutade med en filmkväll i soffan..guud vilken bra film...en riktig tjejfilm..kommer dock inte ihåg vad den hette..men jisses va tårarna rann på mig..såå skönt att få grina av sig emellanåt :) Idag skulle August o Amanda göra lunchen...han skulle tvätta färskpotatis o sen koka dem...o Amanda skulle koka ägg som skulle bli ägghalvor..jag satt i soffan o läste o vägledde dem hur dem skulle sätta på spisen o så...jag ropade o frågade flera gånger hur det gick..Amandas ägg började koka o jag sa att hon skulle vrida ner plattan lite..August potatis tog tid...kokar det inte än?? Frågade jag innefrån soffan..nää ryker bara lite sa han..ja men då är det på gång då svarade jag...men inget hände...TILLS det började lukta för jävla äckligt o jag gick o kikade i köket...jag kan säga att det hade kunnat sluta illa..väldigt illa..i kastrullen som potatisen låg i var det bara SVART...o rökigt...o öppna locket gjode jag INTEsom tur var hade kastrullen ett glaslock så man kunde se igenom..."MEEEN AUUGUUST DU HAR JU INTE HÄLLT I NÅT VATTEN I KASTRULLEN!!!???" "Men du sa ju att jag bara skulle tvätta potatisen o sen lägga den i kastrullen o sen koka...du sa inget om nåt vatten...." Det var små kolbitar på botten av kastrullen...så börja om från början...ja man lär sig av sina misstag...o maten blev supergod till slut!! :) Jag har en riktig slappardag idag...ligger i sängen o läser bok..skööönt..o nu ska jag fortsätta med det..har inget särskilt att skriva ändå. :) Tjing!

Regniga Midsommar...

2009-06-19 @ 10:32:19
Regniga Midsommar...
Nu har man äntligen städat klart..men hjälp av barnen...jag försökte ge Amanda dåligt samvete genom att säga
 
Jag -"Ni får hjälpa mig nu att städa så det slipper låta så här.."
 Nån -"Va gjorde ni i midsommar?"
Jag -"Städade..."

Det tog skruv för Amanda började skratta o tog genast fram dammsugaren o storstädade hallen...har aldrig hänt förr =)


Jag hade en sån jävla äcklig dröm i natt...jag tatuerade mig bak på ryggen mellan axlarna...en stor tatuering...sen började det lysa igenom klarröda blodfläckar på t-shirten o jag visade det för mina vänner o sa "det blöder nu va??" o rätt som det var så började det blöda som satan o hela baksidan på tröjan gick att vrida ur med blod o jag låg helt utmattad på golvet o sa att dem måste ringa ambulans..bara det att mina vänner inte hade så bråttom o tyckte att det räckte med att dem kunde skjutsa mig till sjukan men dem blev liksom aldrig klara så vi kom aldrig iväg så där låg man o förblödde...jag har aldrig nånsin drömt om blod vad jag vet..men det ska tydligen betyda  nåt med sin hälsa...o VAD det betyder tänker jag inte alls spekulera i...har krämpor så det räcker..

Nä nu ska jag hoppa in i duschen o försöka göra mig snygg..eller kanske räcker att ställa sig ute i hällregnet...vilket jävla skitväder...typiskt svensk midsommar...påminner mig om mina midsomrar när jag var något yngre..alla suparfester o alla tält som stod överallt...slutade med att alla trängdes i nån liten stuga i stället för att det var så jäkla kallt o blött ute...mmm det var tider det.. :P

HA EN RIKTIGT HÄRLIG MIDSOMMARAFTON NU OCH TA DET LUGNT MED SNAPSEN!! ;)


Var lite skillnad på vädret förra året som ni ser nedan...




En rätt hyffsat bra dag...

2009-06-18 @ 20:53:32
En rätt hyffsat bra dag...
Nyss hemkommen från grannen...jag drack min första kopp kaffe för i år...fy fan va illamående jag sitter o är just nu...min mage pallar inte kaffe längre...jag är sååå sugen på att skaffa en större lägenhet så på måndag blir det till att ringa några samtal o se va jag kan fiska fram!! :) Fasar dock för själva flyttningen.. varje gång jag flyttat så har jag sagt "ALDRIG MER!!" o jag kan lova att jag sa det fler än 1 gång sist...jag har nämligen flyttat o burit in allt jag har i min lägenhet alldeles själv...så när på soffan...men jag var med o bar den iaf....nästa gång blir det fan flyttfirma...mm eller hur..

Shit va glad man kan bli av shopping...var på stan på lunchen o skulle på apoteket....var 15 nummer före mig i kön så gick in på Kicks under tiden som jag väntade o gjorde av med några hundralappar på brun utan sol-gejjer o annat skräp...man lär ju hjälpa naturen på traven när solen lyser med sin frånvaro...sen efter apoteket skulle jag ta "en sväng" in på H & M o vips så kom man ut med två klänningar, en jacka, trosa o top....dock var ju allt inte bara till mig så klart  :) Jag blev så ivrig av allt shoppande så jag glömde bort att köpa lunch så fick suga på en banan när jag kom tillbaka till jobbet...

Nu ska jag lägga mig i soffan o slå på en film jag lånat...romantiskt skit...kan behöva lite löööv i mitt liv...fast det fick jag lite smakprov på idag på jobbet när mobilen oväntat ringde.....mer sånt åt folket!! ;P

Ha en underbart skön kväll...och ni har väl inte glömt blommorna som ska stoppas under huvudkudden? :)




En solskenshistoria om Byggare Bob..

2009-06-18 @ 08:39:01
En solskenshistoria om Byggare Bob..
August måste vara släkt med Byggare Bob på nåt vis tror jag....enda sen han var liten palt så har han haft en egen snickarboa vid huset i By och där har han snickrat o donat hur mycket som helst...förra vintern kom han en helg hem med en fågelholk som han gjort hos sin pappa...HELT SJÄLV...7 år gammal..han har fått lite hjälp med sågningen men det är ju bara en promille av det som han lyckats åstadkomma helt själv...så in genom dörren kom han o sa "Jag har gjort en fågelholk till Hallebo!!" (mormor o morfars landställe) Den var sååå sööt den där fågelholken...lite skev o så såklart men helt funktionell....så vi tog med den förra sommaren när vi skulle semestra o slog i ett par spikar extra i botten så den ska hålla för eventuella fågelbebisar..när mormor skulle till att sätta upp den i ett träd så fick August raseriutbrott o skulle ju såklart fixa detta själv...så fram med en stege...upp med August...o jag skulle fram o hjälpa honom att hålla holken...dags för nästa raseriutbrott...INGEN RÖR NÅT!!!! fräste han...så helt själv fick ungen upp holken på trädet UTAN att hamra sig på ett endaste finger...det ni! det är inte illa!! ;P Och vet ni det bästa av allt?? Jo det är att en tid senare under sommaren så flyttade en fågelfamilj in i sitt nya hus!! :D

Nästa projekt..???
Jag sa till min syster för ett tag sen "jag skulle vilja ha en sänggavel bara vid huvdändan på min säng sån där som man klä in o fixa snyggt..som dem brukar göra på inredningsprogrammen på tv du vet..."

Min syster svarade "Du har ju en fixare där hemma..säg till August..jag är övertygad om att han kan grejja en!"

haha ja vem vet ;)





Hallelujja!!

2009-06-18 @ 06:46:05
Hallelujja!!
För att det är fredag idag!! Eller ja egentligen är det ju bara torsdag men vi är ju lediga från jobb i morgon! :) Och tur är väl det för jag hade inte orkat en dag till....totalt supertrött o dessutom mensfuckingont i maghelvetet!! Funderar på att få tillbaka hormontabletterna som jag ätit i omgångar i flera år som tar bort mensen helt....helt ljuvligt...fast inte helt riskfritt förstås...aldrig bra att äta hormoner....men men...

Nä nu ska jag torka barret innan det självtorkar i den "ställning" som det ligger..eller står just nu..huuaa :)

Ha en supertorsdagfredag eller vad ni nu tycker denna dag känns som! :)

För sju år sedan...

2009-06-17 @ 21:12:23
För sju år sedan...

Den här veckan för 7 år sen hade jag semester minns jag...jag minns det rätt bra tack vare att det var den veckan jag, barnen o deras pappa tog hela vårt bohag o flyttade från Vaxholm upp till Avesta..närmare bestämt till By...jag hade under en rätt lång tid tjatat om att jag ville flytta hit upp...jag kände inte en kotte förutom Anders bror med familj som bodde här sen flera år tillbaka men som vi knappt umgicks med men det bekom mig inte ett dugg....med rätt metod så var Anders inte så svårövertalad egentligen..hehe..så en dag gick jag in till min jobbchef o sa upp mig från mitt fasta jobb.."Nää ska du ha barn??" var hennes första reaktion när jag sa att jag måste tala om en sak..."öhh nä här blir det inga fler barn sa jag, jag ska flytta till Dalarna!!" var nog inte många som trodde mig först i början..."ja du har då alltid gått din egen väg.." var min närmsta släkts reaktion...som även var övertygad om att jag skulle få lappsjukan här uppe...tror dem såg kalhyggen, fjälltoppar o lappkåtor framför sig eller nåt..

Anders jobbade kvar i Sthlm (o gör det än idag) o kom hem på helgerna så visst var man en hel del ensam...men faaan va jag trivdes!!! Det här lilla äventyret tror jag ändrade hela mig som person....komma till ett ställe där man inte känner nån...hittar ingenstans...hade karta med mig när jag skulle åka in till stan första gångerna..haha...ensam med två små barn (2 o 4 år) o en stoor hund o lilla kissen gjorde så man verkligen fick kämpa för att få ordning o fason på allt...hela sommaren så bara njöt jag..ensamstående i veckorna o som gift på helgerna..kämpade på med huset som vi renoverade o lärde oss (mig ) hitta överallt....när hösten kom skulle barnen in på dagis o jag skulle hitta mig ett jobb...vilket jag även gjorde hur lätt som helst!!! Kors i taket!!  (fick tre jobb samtidigt) :) Sen kom vintern och med den kylan o snön....ett hus som skulle värmas med ved så det var bara att ta fram snöskyffeln o försöka ta sig fram till vedbon o se ta resten av gårdsplan...det hände ju tyvärr en o annan gång att bilfan inte startade eller hamnade i nån snödriva men även det klarade jag själv..o om inte så flörtade jag med nån snäll farbror som kom o hjälpte mig med bilen.. :) ja det är fan tur man inte är rädd för att få skit under naglarna ;P haha  eller som mina nära o kära sa "Tuff o stark har du alltid varit!!" men det ska gudarna veta att det var det sista jag kände mig när jag vissa kvällar efter att barnen somnat satte mig ner på golvet o bara stortjöt o kände mig ensammast i hela världen....jag är väldigt självständig av mig..har alltid varit det..Kajsa Kavat o jag liksom :D ... och med tanke på att Anders o jag inte hade det alltid så bra...(vi hade nog mer dåligt än bra är jag rädd för...) så började mitt huvud att skapa nya tankar....tankar som mer o mer kändes lockande..."ensamstående känner jag ju mig redan så en karl att bråka med behöver jag ju egentligen inte.." så det slutade med att jag tog steget att flytta till Avesta med mina barn.

Såå...nu sitter man här o pratar mer eller mindre dalmål..jag har verkligen rotat mig här...jag har mina vänner här..barnen har sina vänner här...jag har ett jobb som jag stortrivs med o försöker satsa på...:)

Varför jag började skriva detta inlägg är att han som egentligen är anledningen till att jag flyttade upp hit för 7 år sen har smutskastat och förödmjukat mig rejält idag ang barnen...jag som levt med dem dag som natt ända sen den dagen dem föddes...dem som jag har på heltid o gjort och gör allt för för att dem ska ha det bästa i tillvaron...jag som fått avstå från saker pga att jag har ingen mormor eller farmor eller annan nära anhörig här uppe som kan hoppa in o avlasta mig emellanåt...Jag har bara en jävla fråga..VART FAN HAR HAN, DERAS PAPPA, BEFUNNIT SIG NÄR DEM BEHÖVT HONOM SOM MEST????

Blev en aning längre inlägg än vad som var tänkt från början..jag är inte ett dugg bitter eller så..nejnej..ångrar inte en minut av mina val...har ju som sagt gjort den jag är idag...o det är inte fy skam ;) men jag vet att det finns en del som funderat och som jag inte (orkat??) berätta för...så här kom en något nerförkortad version på min resa till, i och ifrån By Kyrkby...

Jag hoppas han läser detta....

God Natt!!


Trötta morgon..

2009-06-17 @ 07:39:00
Trötta morgon..

Två småtjejer väckte mig halv sex i morse..dem skulle titta på tv...suck....en timme senare ligger dem o sover i soffan så här får man nu smyga omkring som en indian....har nyss gett August frulle på sängen...som han tippade ut förstås..det var MIN säng ska jag tillägga..så ikväll blir det till att sova i renbäddad säng..skönt...


Mina snygga barn..haha




Ska strax åka till konditoriet innan jobbet o köpa fikabröd..idag blir det till att va lite extra trevlig eftersom vi får Karlstadsbesök på jobbet...dem ska minsann få se att Sola även alltid lysa i Avesta!! :)

Tjingeling!


Karl sökes...

2009-06-16 @ 18:04:57
Karl sökes...
Jag har alltid sagt att jag borde gifta mig med antingen en naprapat/kiropraktor eller en tandläkare...det pga alla mina krämpor i käft o nacke....min bror tycker dock att jag ska skaffa mig en bilmek..och i morse så önskade jag att så var fallet...min bil startade inte...den blir som så många av oss andra...småtjuriga av regn...men tack vare lite sol o värme idag så funkar min bil nu felfritt igen :) men åter till naprapater o tandläkare....ca en gång i månaden får jag nackspärr...rejäl nackspärr..jag blir typ invalidos....pga stress....jag märker direkt på nacken när jag är stressad.....o tänderna...ja jävlar va jag investerat i dem....var där i dag igen o hjälpte min tandläkare lite på traven så att han har råd med semester i år igen...har rotfyllt en tand....tyvärr så har jag slarvat med mina återbesök på den tanden o drog ut på tiden så det blev både jobbigare o nån tusenlapp extra att laga den...idag fyllde dem igen tanden...uppe på lampan som lyser en rätt i nyllet sitter en liten spegel..den var perfekt riktad så jag kunde se in i munnen o följa jobbet...haha...förra gången jag var där så rensades kanalerna till tanden...alltså...jag måste erkänna att jag gillar känslan när en kanal rensas....det är som en raspande kliande känsla...o jag som fan aldrig kan somna bland folk, tex på buss eller så lyckades somna till...aaahhh jag måste ha nån jävla konstig läggning... ;P Kanske beror det på att jag är uppvuxen med tandläkare..min mamma är tandsköterska o enda sen jag var liten plutt så fick jag följa med henne till jobbet så man har väl blivit miljöskadad.....av tandläkarspriten man smygsöp kanske.. ;P

Så summan av kardemumman blir....att jag behöver en bilmek som kan fixa både mina tänder o nacke...eller det där var nog en dålig kombo...en bilmek tjänar väl inga pengar direkt...hmm undrar vem som tjänar mest av en naprapat/kiropraktor o en tandläkare?? Är nog hugget som stucket kan jag tro...så en tandläkare som kan fixa min nacke o bil sökes!! :D

Japp jag är trött om ni inte märkt det medans ni läst denna text...hade jag "pratat" fram det här så hade jag typ stammat åttahundrafemtioelva gånger...blir lätt så när jag är riktigtriktigtRIKTIGT trött...o det är jag nu!!! Så nu ska jag slänga mig i soffan o se om det finns nåt på tv att sova till. :)

Heej dååå!!











Helt oootrooliigt!!!

2009-06-16 @ 07:20:44
Helt oootrooliigt!!!
Solen visar sig idag...jag har hela tiden sagt  "på tisdag kommer solen!!" men ingen som trott mig...senast igår fick jag mothugg men HA jag hade rätt!! hoppas bara att den håller sig framme hela dagen..man kan ju inte bli annat än glad! :) Alla låga känslor som infann sig igår är som bortblåsta...det ÄR verkligen ett nytt kapitel!!

MIdsommar är bestämt nu äntligen...tror gårdagens händelser fick mig att slutligen bestämma....det blir en barn-midsommar..ska se om jag kan komma ner till Sthlm o bror min i helgen..han har äntligen fixat en dator till mig!! tjooohoo!! Alltid kul med nytt!! :P Fast  det betyder även att jag måste ta ett race i mitt förråd o tömma det helt o hållet för att få ut mina trädgårdsmöbler som jag lovade honom sist han återigen hjälpte mig med min bil...bra byte tycker jag...va ska jag med trädgårdsmöbler till när jag är sittandes i en lägenhet liksom?? haha

Nähepp nu ska jag se om jag hittar några kläder att ha eller om jag måste gå naken till jobbet idag... ;P


Ha en toppentisdag!!
Kramkram


Aahhh...

2009-06-15 @ 21:45:59
Aahhh...
Det var göttigt med mat...varit på Kingen o käkat MAAASSSOORRRR....o druckit ett par öl...det var trevligt så här en måndagskväll....jag behövde det verkligen!!! Komma ut o umgås o skratta en massa..härligt!! :)

Ska försöka få två halvvilda barn att sova nu..dem har intagit MIN säng...så jag får väl hitta nån annanstans att sova denna natt..men lika bra kanske...så blir jag inte påmind...

Äh slut på ölsvammel..sov gott allihopa!!

Kramis från mig

Vissa historier slutar lyckligt...

2009-06-15 @ 17:24:56
Vissa historier slutar lyckligt...

Den här historian slutade inte riktigt så...haha..nää långt ifrån...någon gång kommer man ju liksom till insikt...även om det kan tyckas att det tog en aning lång tid...det känns liknande nåt som suger ur varenda känsla man har inom sig...suger allt bra ur en....som en parasit som livnär sig glupskt på sårade känslor...nu är orken slut....dax att vända blad o börja på ett nytt kapitel...så som så många gånger tidigare....må det gå bättre denna gång.....



Speddvääjj

2009-06-14 @ 12:09:21
Speddvääjj
Jag har en ny idol..kan liksom inte låta bli...kanske jag är en liten speedwaytoka..men ändå liksom.. :)

Säger bara.. Emil Sayfutdinov...vilken pojk...ja pojk är vad han är...född 1989 o då är man en pojk :) kör lusen av alla gamla rävar..man kan inte bli annat än imponerad...vilken supertalang!! Tyvärr var han lite för het på gröten igår...men han kommer igen! och jag kommer att titta, var så säker! :)

(Har väl då aldrig anat att jag nån gång skulle få en ryss-j... som idol...men han är ett undantag för att han är så söt jag menar duktig.. ;) haha)









Spotify

2009-06-14 @ 11:10:29
Spotify
Välkommen hem även till mig! Var liksom på tiden..men bättre sent än aldrig. :)

Nä nu tänker jag nog dra täcket över huvudet igen o drömma lite om sommaren...

Heeej dååååååååååråå!

Härliga Lördag!!

2009-06-13 @ 21:27:21
Härliga Lördag!!

Storstädning
Tvättning av gardiner
Musik på hög volym
Ansiktsmask
Hårinpackning
Målning av naglar
Soffslöa
GP Speedway-HEJA EMIL!!!
Chips o dipp
Film

Härligt att va jag idag! Förutom när jag rensade avloppsbrunnen under badkaret...uuaaascchhhh!!!



Spöken o ångest...

2009-06-13 @ 11:19:55
Spöken o ångest...

Klockan 3 i natt trodde jag mitt hjärta skulle stanna...jag vaknade (och säkert även alla grannar) då av en massa  galopperande o gnäggande....jag bokstavligen fög upp ur sängen!!! Sprang mot ljudet som var i barnens rum...katterna hade även dem sprungit dit för att undersöka vad det var för jäkla oväsen...Det visade sig vara barnens leksak som fömodligen batterierna höll på att ta slut på..en port till en borg som man kan trycka på en knapp så kommer det häst-ljud från den...den låter inte tyst eller diskret för fem öre...jag kastade den i golvet o slog den mot ett bord flera gånger men skiten tystnade inte..höll verkligen på att bli tokig...letade fram en skruvmejsel o fick äntligen ut batterierna o kunde lägga mig o sova vidare...phuuuuuuuuuuuuuu...roligare sätt finns det ju att vakna på liksom :S och det gjorde jag senare... ;)


Så ja...

2009-06-12 @ 18:45:57
Så ja...
Nu har man äntligen bestämt sig för vart man ska spendera den här kvälle..hemma!! :) Åkte iväg för att köpa middag o vips så hade man två filmer o en massa godis i kassen oxå.....observera salladen på fotot....tänkte lindra det dåliga samvetet lite... ;) haha

Skööönt ska det bli att soffslöa nu! :)


Fröken Beslutsångest...

2009-06-12 @ 16:25:38
Fröken Beslutsångest...
Åhh jag har så svårt att bestämma mig om jag ska gå på festligheter eller inte ikväll...vilka är alternativen liksom...lugn tv-kväll med ligg i soffan höll jag på att skriva men menar ligga i soffan med filt över mig eller en kväll med tjejerna o vakna upp med panndunk o skratt-träningsvärk i morgon....hmmm..svåååårt val ju!! Har iaf målat tånaglarna i fall att jag beslutar mig för att sticka iväg en sväng.. :P haha

Nu är det dax..

2009-06-12 @ 08:15:49
Nu är det dax..
Att bege sig o va lite kulturell...har lockat Amandas hår..."äh det går ju inte!" sa hon..men HA va hon fick så hon teg! :P

Fotot på August blev lite demolerat o suddigt....ser ut som han har nån missbildning i fejjan...man måste va kvick om man ska hinna få med honom på bild så det blev taget i farten så att säga....men men...






Det är som förgjort...

2009-06-12 @ 07:22:06
Det är som förgjort...
O´boymuggen utslagen på skolexamenskläderna...hål i strumpbyxorna...tjuriga barn....grått skitväder....halsont...tröttaaa....så ser morgonen ut hos oss idag..kunde mao varit en aning bättre..

Strax dags för en sentimental stund i kyrkan för att lyssna på alla söta sjungandes barn :)


Ha en härlig fredag!
Puss

Man kan om man vill...

2009-06-11 @ 20:20:07
Man kan om man vill...
och oftast även om man INTE vill... :) Det är Frida ett levande bevis på!! Jag tvingade henne till något idag som hon tyckte var väldigt obehagligt...men det blev sååå braaa till slut!!!! Ville bara att du ska veta det!! Tack gumman!! :)

Fast det hade varit skoj om vi gjort tvärtom som vi pratade om.. ;) hahaha

Puusss!!

Bjussar på en bild :P


Den förlorade sonen är tillbaka!!!

2009-06-11 @ 20:09:44
Den förlorade sonen är tillbaka!!!
Gaaaahhhhhhhhhhhh vad jag varit orolig ikväll....sonskrället hade lämnat huset efter skolan utan att lämna ett spår efter sig....o mobilen låg kvar i hallen....jag har ringt runt bland hans kompisar...bett amanda cykla förbi skateparken o kika...men ingen August....halv åtta hör jag hans röst ute på gården med en kompis...kompisen som han, när dem var 6 år gamla, bestämde sig för att rymma från Marcusskolan så polisen blev inkallad...dem hittades senare på Hemköp med glass o läsk i händerna...det var ju högsommar o kompisen hade ju hittat några kronor i botten av sin väska....suck...nu hade dem återigen beslutat sig för att strunta i omvärlden (mig) o leka i sin egen lilla bubbla...bara det att AUGUST blev skitsur när jag ropade in honom o stod o gjorde grimaser o härmade mig utanför balkongen...ni skulle bara veta vad JAG blev.. ;)

Om ni strax hör något vrål så är det bara jag som tvingat in lortgrisen i duschen! ;P


Mardrömsnatt

2009-06-11 @ 07:16:18
Mardrömsnatt
Usch har haft mardrömmar i natt....om en väldigt närstående....sjukhus....slangar....hjärtfel...

Tycker inte om sånt där alls...jag är inte vidskeplig av mig men när jag får såna här drömmar om närstående, olyckor, sjukdomar etc så får jag en olustkänsla....när jag var liten så fick jag höra att man skulle prata så mycket som möjligt om drömmen för att den inte skulle besannas o sen dess har jag det som en tvångstanke...var det första jag berättade för barnen när dem vaknade.. -Men han har ju inte fel på hjärtat som tur är..svarade Amanda..nä man kan ju hoppas tänker jag....

Att jämföra smärta...

2009-06-10 @ 20:38:49
Att jämföra smärta...
Jag sitter med ångest ikväll....på riktigt...för att min son har somnat ifrån det han måste hjälpa mig med....att dra bort tejp från mitt skinn!!! Har tagit blodprov ikväll...och jag kan inte fatta varför dem aaalltiid måste sätta på sånt bautaomslag på den lilla lilla pricken som blir efter nålen...alltså...att föda barn utan minsta smärtlindring är absolut INGENTING i jämfört med att dra bort tejp från skinnet...så det brukar skadeglada August få hjälpa mig med...haha...

Jag fick en lång spegel nerkörd i halsen av läkaren ikväll..tänker inte tala om varken hans eller sköterskans kommentar till mina uteblivna kräkreflexer ;P höhöhö

Nu ska jag lägga mig o försöka sova bort det sjuka!

God natt vänner!

Det är nu man undrar...

2009-06-10 @ 17:02:08
Det är nu man undrar...
Hur alla hurtbullar orkar byta om efter jobbet för att ta en joggingtur eller gå på nåt gympass eller så....jag orkar inte ens ta av mig skorna....shit va seg jag känner mig...ska försöka ta mig in i duschen o sen bara slänga mig i soffan....har inte varit helt kry på några veckor o idag känner jag mig lite sämre igen...fan vill ju va frisk...halsen som bråkar med mig..på fredag är det exakt ett år sen jag började känna mig krasslig för att lite senare utveckla lunginflammation..blev helt återställt i augusti...jo men tjena att jag orkar med nåt sånt även denna sommar...skulle inte tro det....åt pencillin konstant o kunde varken bada eller sola...gick dock runt Marstrand i 30 graders värme en dag..samma dag jag började pencillinkur nr 2...vila vad är det?? Trodde allvarligt att jag höll på att gå åt den dan...jaja..man har väl aldrig skytit om att man är smartast på jorden.. ;P


Lite inspiration tack!!

2009-06-10 @ 06:41:10
Lite inspiration tack!!

Det skulle va sååå skönt att bara krypa ner i sängen igen o dra täcket över huvudet en sån här dag....spöregnar ute...så mörkt så man får tända varenda lampa här inne....o i övermorgon är det skolavslutning o då ska det ju va sool när man går till kyrkan för att titta på när småglina ska sjunga...har faktiskt aldrig haft regn en skolavslutning så länge jag bott i Avesta...

Fick mess i natt....tycker inte om att få det på nätterna...jag vaknar aldrig på riktigt utan läser dem i sömnen o sen måste jag alltid titta i "skickat" på morgonen för att se OM jag svarat...händer att jag gör det i sömnen o har fan ingen aning om vad jag skrivit i så fall...men den här gången hade jag inte gjort det...SOM TUR VAR!!!

Nä nu ska jag försöka lindra min hals lite...ont som satan igen... :(

Hoppas ni får en skön onsdag! Trots det jäkla skitväder vi har idag här..kanske ni har solen hos er :)

Kram o hej!


Hemsk PMS-häxa!

2009-06-09 @ 20:57:26
Hemsk PMS-häxa!
Det har jag fan insett ikväll att jag är!!!! Har aldrig lidit av sånt..va jag vet iaf..kan ju fråga de karlar jag bott med tidigare.. ;) höhö men idag är det hemskare än hemskast....pms o trötthet...vilken jäkla kombo...borde inte få existera...


Bara att bryta ihop o gå vidare

2009-06-09 @ 19:58:36
Bara att bryta ihop o gå vidare

Nyss hemkommer från en promenad med Amanda. Hon kom på i morse att hon ville ärva min gamla cykel,som stått sen i höstas o rostat ihop typ, så jag var tvungen att följa med till den "Rejäla macken" o lufta däcken...och det gjorde jag ju så gärna i det fina vädret...fick dessutom en glass o en titt på alla bilar med innehållandes studenter..eller var det nior fick jag sen höra..?? Öhhh firar man att man gått ut nian?????? :S

Bestämde oss sen för att ta oss till fotbollsplan o kolla in August träning så slängde upp Amanda på pakethållaren o cyklade iväg...ja vi såg nog rätt kuliga ut  :)

Hände en sak som fick mig..inte förvånad kanske..van är jag ju vid det här laget..men jävligt irriterad kan man kanske säga..men jag tänker inte gå så ingående på det just nu...men kan säga att det rör barnen..o att se någon närstående göra dem besvikna är fan inte kul...tyvärr händer det gång på gång..

Hade möte idag...vi hade planerat in 1 timme...det tog 2 timmar och 45 minuter..haha det var inte dåligt va med tanke på att det endast var två deltagare ;P Kändes skönt efteråt...var mycket ventilerande från båda håll :)

Känns det osammanhängande det jag skrivit så beror det på att jag sitter och halvsover nu och har dessutom två barn som retas med varann bakom min rygg..vem kan koncentrera sig då?? :S


Dem säger att skattepengarna är på väg...önskar att jag oxå kunde fått glatt mig lite åt nån extrapeng..men sån tur hade man inte i år...bara att bryta ihop o gå vidare!

Nu ska jag ta ett svandyk ner i badkaret ;P



 






TV 4 i ett nötskal!!

2009-06-08 @ 21:53:34
TV 4 i ett nötskal!!
Hur fan kan man visa en barnfilm mellan kl 20-22 en måndagskväll?? Nu fick jag liksom pinas för att hålla mig vaken för att mina barn absolut skulle se Lilla Jönssonligan..Och vem kommer att få slita sitt hår i morgon bitti för att lyckas få upp ett par morgontrötta ungar då tror ni??? Ja den frågan kan ni ju fundera på resten av kvällen! ;P

God natt sov gott!! ♥

Världsliga bekymmer o glada framgångar...

2009-06-08 @ 19:46:19
Världsliga bekymmer o glada framgångar...
Jag har fan ett problem...jag har ju liksom beslutat mig för att röra mig mer fysiskt till o från jobbet så dem sista två veckorna så har jag låtit bilen stå hemma och tagit det livsfarliga alternativet cykeln istället. Som dessutom har ett lås som krånglar i tid o otid...tack Johanna för lån av bil idag så jag hann till sjukan i tid!  :) Nu har jag oljat låsfanskapet!  :) Nu till mitt stora problem...mitt arsle...när jag cyklar så åker fan jeansen ner i bak o jackan glider upp så det känns som att jag visar hela jävla arselelet o kan inte koncentrera mig på själva cyklingen utan bara på att försöka dra upp byxan o ner jackan i bak...skitirriterande!!! Ska jag behöva ta på mig ett stort tält att cykla i tills rumpan är mindre?? För mindre ska den ju faktiskt bli..nån gång..men hinner inte bli till i morgon då det är dax för nästa cykeltur... 

Nu till nåt bättre...eller bättre o bättre...beror ju på hur man ser det...var på halvårskontroll på sjukan idag...jag var nervös att läkaren skulle tycka att medicinen inte gjort någa framsteg och avbryta allt men icke sa nicke..."Det går ju åt rätt håll iaf" sa hon...jag tror att medicinen funkar prima på mig, är dock jag o mitt beteende som är sååå jävla snedvridet..kan ju inte låta bli...allt eller inget brukar en del säga..men nej..hos mig finns inga alternativ..det är så klart ALLT som gäller...tänk att det tagit 35 år att inse o få diagnosen att man lider av ätstörningar...så nu är jag remitterad till viktenheten Skönvik...men dit tar det tydligen tid att få komma, så jag får hålla tillgodo med läkarens, dsk och dietistens stöd på lasarettet så länge :)

Nu ska jag sätta mig med lite jobb :)

Peace, love and understanding :)


Måndagmorgon..

2009-06-08 @ 07:08:23
Måndagmorgon..
Kan ju knappast skryta med att man känner sig färdigsoven...fy satan va trött jag är!! Ljuset i tunneln är att jag bara jobbar 4 dar denna vecka...skööönt!!! Men det kommer att va 4 intensiva dagar....har hur mycket som helst i agendan...men det tycker jag om...hellre sönderstressad än död av tristess/understimulerad..haha :)

Ha en finfin Måndag! :)
Kram o hej!

Hjäääälp..jag har ärvt ett matvrak vid min barm!!!

2009-06-07 @ 18:55:04
Hjäääälp..jag har ärvt ett matvrak vid min barm!!!
Amanda bestämde middag idag...tunnbrödsrulle...passade bra ikväll...snabblagat för en trött en som jag är ikväll...jag fixade ordning August rulle först...den blev inte liten ska tilläggas...han går o sätter sig o börjar att äta..bara det att när jag o Amanda ska till att sätta oss vid bordet hörs "Jag vill ha meeeeeeeeer!!!" från August..."Öh vart har du gjort av maten då??" frågar jag (Jag vet..skitdum fråga) Alltså..han åt upp en tunnbrödsrulle på mindre än 5 minuter...och fick även i sig rulle nr 2 efter det...han är ÅTTA ÅR!!!!!!!!!!!! Hur fan kommer det bli sen när han kommer in i tonåren????????????? vågar inte ens tänka tanken just nu.... :S Men hellre barn som är matfriska än de som petar i maten måste jag få säga :)

Kanske inte så konstigt man slukar i sig som han gör med dessa huggtänder..



Jag vet att det blivit hel del skrivandes om barnen i helgen men det har varit min barnhelg o jag har inte gjort så mycket annat än haft dem hängandes i hasorna :)

Nu blir det ett varmt o skönt baaad!! UTAN barn!!! :D

På återseende den som vill! :)

I did it!!!

2009-06-07 @ 08:53:19
I did it!!!

Jaaaaaaaaaa!!! Jag lyckades få fyra stycken barn att sova längre än till kl ÅTTA!!!!! Det var det inte många som trodde att jag skulle klara...hahaha

Så här såg det ungefär ut igår kväll...jag var då Beppe..(likt va) fast det var 4 barn o 2 katter som klängde på mig :)



Nu ska här dukas fram frulle framför tv´n..sköna söndag! :)


Whiiiiiiiiiiiiiiiiii

2009-06-06 @ 20:51:12
Whiiiiiiiiiiiiiiiiii
Här råder kaos...två smådonnor som skriker o hoppar i min säng o parveln som springer o jagar dem o älskar att retas..o den sista lillskruttan som med sin napp intryckt i munnen o Pingu hårt hållen under armen nästan skrattar på sig när jag säger att nu ska vi daska August i rumpan som inte lyssnar på mig...men till råga på allt står tv´n på med FOTBOLL.... för er som inte vet så AVSKYR jag fotboll...har aldrig förstått det där med ett gäng vuxna karlar som springer o jagar en boll..fan ge dem en varsin istället...o vid minsta lilla knuff så ligger dem på plan o storbölar..vilka dramaqueens....nä kärringsporter har aldrig varit min grej ;P haha Tyvärr så spelar August fotboll, rätt bra är han oxå, och jag ställer upp på honom till 150 % i hans val av sport...tycker inte om föräldrar som styr och bestämmer vad sina barn ska göra...JAG om någon är uppväxt med sånt så jag vet vad jag talar om...



Nu har tre av fyra barn lagt sig så jag ska ta Isa med mig o lägga oss i soffan o mysa så somnar hon nog snart :) och håll tummarna att hon sover längre än till halv sju i morgon...jag har hört Fridas skräckhistorier om tidiga mornar...huua

Kram o ha en fortsatt skön kväll!






Gaaaahhhhhhhhhhhhhh

2009-06-06 @ 16:53:58
Gaaaahhhhhhhhhhhhhh
Måste skrika lite för att få ut all frustration som jag får dessa lördagskvällar då jag har barnhelg...vi har oftast hur mysigt som helst..barnen o jag...men det är just där skon klämmer..."barnen o jag"....var är karln i mitt liv nånstans??? HAN saknas...lyser med sin frånvaro...give me some lööövvvvv tack..

Tack nu kan jag återgå till att hänga tvätt igen!



 

I väntan på nåt gott...

2009-06-06 @ 12:13:43
I väntan på nåt gott...
Nu har Isabelle kommit..hon ska som sagt vara hos oss till i morgon...lite mys med småbarn på besök...rätt behagligt att ha småbarn till låns så här...skulle inte vilja ha några egna småttingar..räcker med dem jag har...dem börjar bli stora så dem klarar sig mer o mer själva...lite därför jag inte tycker det är intressant att träffa karlar som är utan barn..för att jag vill inte börja om på nytt med sånt..nä egna barn ska dem ha! :) eller nu fan tar jag snart vad som helst :P bara skoja... ;)höhö

Vi har bakat rulltårta och muffins..men när muffinsen "skulle" vara klara och timern ringde så var det fortfarande smet i formarna...det visade sig att nån hade stängt av ugnen så värmen var inte som den skulle...så nu har dem stått i ugnen i en halvtimme typ..får se hur dem jävlarna smakar sen....

Jag tänkte bjussa på några foton ur mitt vardagliga liv...

Här är min minsting, August snart 9år, o jag förra sommaren på tåget på väg hem från Sthlm



Jag o min äldsta, Amanda snart 11 år.



Jag tycker om att äta...mmmm




Jag gillar även det mesta som låter högt och körs väldigt  foort



Kan meddela att muffinsen var asagoda! :P

Nu lunch!












 



EU-val...

2009-06-06 @ 09:45:54
EU-val...
Är det ju i morgon....blir säkert rekordlågt röstande tror jag...välja mellan pest eller kolera liksom..jag har altid tyckt att "röstar man inte o tycker till när man väl har chansen så kan man fan inte klaga sen heller" men nu vete fan...i ren protest tror jag att jag skiter i det....som säkerligen så många andra...jag har alltid stått åt det ena hållet..och gör det väl egentligen fortfarande..men nästa år då det är det stora valet så har jag sedan en tid tillbaka redan bestämt vilket parti jag ska rösta på..o det blir inte det som förr varit självklart för mig...kanske jag tar det partiet i morgon oxå..OM jag nu röstar....

Idag är det lördag..Nationaldagen..Gustav Vasa-dagen...jag som häromdagen drömde att jag var på hans begravning ..skruvat...haha...



Hoppas ni får en finfin dag! Med något roligt firande kanske!? :)



Du kanske tycker jag verkat borta i tankar...

2009-06-05 @ 22:15:20
Du kanske tycker jag verkat borta i tankar...
Är ingen stor Håkan-fan..men den här är såå söt..man känner igen sig..vem har inte varit i hans sits liksom..?


Driv is, storm o hagel

2009-06-05 @ 20:05:24
Driv is, storm o hagel

Det är satans svårt att tro att om en vecka är det skolavslutning och sommarlovet för barnen börjar...skitkallt ute ju!! Visar ett foto från förra årets skolavslutning...och det var fan inga 4 plusgrader ute den dagen...bara hoppas att årets blir lika varm o skön!! En jourhavande kompis åker till solen o värmen i morgon...skönt för honom...men trist för mig..hade gärna följt med.. ;)




Här är det fullt ös...blir en riktigt barnhelg...i natt ska en kompis till Amanda sova här..dem har lagt beslag på min säng så jag får hålla tillgodo med Amandas....o i morgon natt så ska vi vara barnvakt...medans morsan hennes svirar runt ute på bondvishan..träpjuck det är hennes melodi det ;) ...efter helgen behöver jag nog semester ;P haha

Åhhh det påminde mig om att det är 5 veckor kvar tills min semester....jättelångt kvar ju... :(

Är grymt godissugen...men har inte gjort nåt annat idag än ätit sånt...huuuuu.. och jag som ska på uppföljningsbesök till tant doktorn på måndag...suck nu fick jag dåligt samvete oxå...men vaaadååå...jag har ju fan varit skitduktig...så liiite godis fååår jag äta tycker jag..bara hon inte tar något trist beslut..vill ju verkligen fortsätta...har ju lika mycket till som ska väck...jaja det visar sig...

Fyyy faaan..det här har typ tagit mig flera timmar att skriva för August tycker det är svinkul att retas med brudarna o smyga in till dem...så jag vet inte hur många gånger jag fått resa mig o jaga honom...tur tråk-talang börjar på tv snart så han får nåt att göra....

Nu blir det söffa!! :) 


Freeedaaaaaaag

2009-06-05 @ 07:46:37
Freeedaaaaaaag

Äntligen börjar helgen närma sig...fiiifaaan va ljuvliigt!!! Fast jag hade ju inte haft något emot om det var lördag idag istället...såå mörkt o trist ute...ville INTE kliva upp från min varma stora säng ;P

Jag kan verkligen konstatera att min älskade lilla August är en aning bortskämd..iaf när det gäller vardagsmornar...han blir liksom varje sådan väckt med en bricka full med god frukost och en film slås på så får han ligg/sitta i sängen o mumsa..sen sitter JAG och klär på honom... :S haha bara för att jag verkligen inte orkar tjata o bråka på mornarna...jag har verkligen en kort stubin på mornarna..jo det har jag nog i vanliga fall oxå men just mornar är den extra kort....tror fasen det är payback time i morgon..ska få HONOM att servera frulle på MIN säng!! :)

(fotot är taget en annan dag..när han klivit upp från sängen )


Drömde lite konstigt i natt..men när man ska återberätta en dröm så blir den ofta inte alls så som den egentligen var så därför tänker jag inte skriva om den här men kan säga att jag o Frida bodde på hotell o jag tappade bort henne o glömde vilket hotellrum vi hade...händer rätt ofta att jag drömmer om oss på en resa/ett hotell...o det slutar fan oftast med att jag irrar bort mig....hmmm...undrar va det betyder...att jag är snurrig?? ;P fast är det nån som skulle kunna irra bort sig i verkligen heten så är det hon ;) hahaha

Nähepp..nu ska jag ta cykeln o bege mig mot jobbet...blir en bra jobbardag idag känner jag på mig...nog bara för att jag oftast har såna. :)

Ha en toppenfredag!
Tjing!




Luften gick ur...

2009-06-04 @ 18:28:18
Luften gick ur...
Vet inte hur August lyckades övertala mig att cykla till jobbet idag...det har liksom spöregnat hela dagen...och jag visste dessutom redan innan jag åkte hemifrån att det skulle göra det...men det är väl så typiskt mig...åker jämt bil..vart jag än ska nånstans..362 dagar om året...men tar fram cykeln när första snön faller (och jag otippat vurpar..) eller som idag när det är plaskblött ute av regn..skinnjacka, korta jeans, pumps o handväskan hängandes på styret...vaddå kläder efter väder??? jaja..till jobbet kom jag iaf...dyngsur o stelfrusen...hem var ungefär lika kul...allra helst när jag kom på att jag hade en film i väskan som skulle lämnas tillbaka på stan..den var inte ens bra så man kan ju knappast säga att det var värt det...vaart faaaan tog sommaren vägen???? Ge mig sol o värme pleeaaasee!!!!

Hade mitt första mas (nej ingen speedwayare..) idag...har varit lite smått nervös över det...att ge ris är aldrig lika kul som att ge ros..var dock nervösast för mitt eget som jag skulle haft igår men som i sista sekund blev uppskjutet till nästa vecka men hann ändå få ett riktigt bra samtal och peppning som gjorde mig typ en dec längre i strumplästen så i morse kändes det jättebra både när jag klev in  och ur rummet..bara 6 st kvar nu...

Så nu sitter man här..som en soffpotatis...orkar fan inte göra ett skit....har gett ungarna mat men orkar inte äta själv...som alltför ofta...ser fram emot helgen...ska inte göra nånting utan bara soooftaaa...ska förmodligen vara barnvakt lörd-söndag...kommer bli kul!! Ska överbevisa hennes mor att hon faktiskt KAN sova länge på mornarna ;) haha

Nä nu får jag strax besök o måste dammsuga innan..har ändå inget särskilt att skriva..bara jobb sova jobb sova den här veckan..hoppas det händer nåt skoj snart!! :)

Puss o hej











En dag vaknar man och är lycklig...

2009-06-04 @ 05:11:25
En dag vaknar man och är lycklig...

Tänk va underbart det är att vakna upp på morgonen av massa pussar o kramar.....synd bara att man inte får göra det så ofta..o när man vill...

Nu ska jag äta upp min bulle o dricka upp min cola....jooo man får äta sånt kl 5 på morgonen om man vill..har ju varit uppe i 40 minuter nu..ta några alvedon o sova en timme till...halsen gör ondare än ondast idag... :(

Äh nu måste jag få lite sömn igen!

Bajbaj


Jag hittade...

2009-06-02 @ 21:48:41
Jag hittade...

Inget foto på Frida från i helgen..men detta foto skulle nästan kunna va därifrån....det är på min balkong...vi skulle bara "förfesta med typ 2 öl"...och om 2 v är det exakt ett år sen det togs.. :) stora skillnaden är nog slutet på kvällen...och ni (läs Frida ;) haha) vet nog vad jag syftar på ;P

 


Två bilder säger mer än tusen ord..

2009-06-02 @ 21:13:28
Två bilder säger mer än tusen ord..

Festivalen kom till stan i helgen och förfesten hölls på min balkong...eller förfest ja..det blev hela festen för klockan hann bli en så där halv tolv på natten innan vi kom på att bege oss ner på stan.. :)

Sommar o bubbel på balkongen..mm härlisch!!
Mmm sommar o bubbel på balkongen..härlisch!!

Så här kul hade vi i helgen på festivalen..Lina och jag :P
Lina och jag..posar??

Måste hitta ett foto på Frida...be right back :P


Så var man där...

2009-06-02 @ 18:19:15
Så var man där...
..i bloggträsket...Jag som ALDRIG skulle börja blogga!! Frida som har tjatat o tjatat..och aldrig svarade jag varje gång. "Nej för sjutton, jag som redan har fullt upp...ännu en onödig sak att ägna massa tid åt" liksom.....och senast härom morgonen så sa jag till henne på skarpen "om du struntade i att sitt o blogga på mornarna så skulle du inte behöva gå upp så tidigt och du skulle vara lite piggare"...jahopp..här sitter jag alltså nu..fast i nåt som säkerligen kommer bli ett beroende... :)

RSS 2.0