Mina hockeygrabbar

2011-12-30 @ 13:14:39
Mina hockeygrabbar

eller jag menar bandyfreaks ;P


Pjhuuuu

2011-12-29 @ 14:51:20
Pjhuuuu

Usch vilken oskön natt det varit inatt..en unge som hostat o grinat hela natten så mellan klockan 00:30- 03:30 var jag vaken...sov lite till o från efter det o vaknade med taggtråd i käften vid åttatiden...upp o iväg o storhandlade...så nu är kyl o frys välfyllt o nyårsmat o dryck klart...då kändes det lite bättre :P

Har fixat färg så jag kan fixa den fula utväxten o ny kräm till mitt ansikte så jag förhoppningsvis slipper mer eksem...dessutom har jag varit till hälsokosten o köpt tabletter som är bra mot tennisarm o inflammation i lederna så nu gör vi nytt försök att bli bra i armen...

I övrigt så känns julen som ett minne blott...snön lyser med sin frånvaro, funderar nästan på att ut o klippa det höga gräset...o ta ner julsakerna...men väntar väl nån dag..med julsakerna alltså :P



I morgon...

2011-12-27 @ 18:35:13
I morgon...

är älsklings födelsedag...då ska det pussas eeeextra mycket!!! <3


Så var det över för denna gång då...

2011-12-26 @ 17:20:26
Så var det över för denna gång då...

Vilken underbar jul jag haft..vågar jag säga den bästa ever..? Julafton hemma med Thomas o alla barn + hans släkt sen på juldagen åkte vi till Sthlm o firade med min sida...mååånga fina paket fick jag oxå, så måste ha varit jättesnäll i år :D

Nu sitter vi däckade hemma i soffan efter den långa bilfärden...vill att klockan ska ticka på så vi kan lägga barn o slå på en film...längtar efter lite lugn o mys :)



God jul o grattis mamsen!!

2011-12-24 @ 10:59:35
God jul o grattis mamsen!!

Önskar vi i Edsbyn <3


Jul är det snart..wiiihoooo

2011-12-23 @ 16:56:58
Jul är det snart..wiiihoooo

Gud så fort de sista dagarna har gått...flugit fram...i morgon är det liksom JULAFTON.. :)

Idag skulle vi egentligen ha flyttat till Edsbyn..enligt våra första planer...jag säger bara ÅH HERREGUD om vi hade gjort det :S dessutom skulle jag ha jobbat denna dag..haha hur tänkte vi där???? Nä jag är sååå happy att vi flyttade när vi gjorde..fyra veckor sen är det idag :D Och det firade älskling med att ge mig en bukett fina tulpaner <3

Vi har gjort klart allt inför morgondagen nu så sitter i soffan o slöar lite..o väntar på skinkmackan :P mums!!



Så lite kan göra så mycket

2011-12-20 @ 12:36:24
Så lite kan göra så mycket
Idag slutar hjärtat tidigt...det ska vi fira med att storhandla käk....älskar när kyl o frys fylls upp..både barn o vuxna blir glaadaaaaaaa här hemma :D haha Efter den handlingen så är vi klara med allt inför julhelgen...julklapparna blev vi klara med för ett par veckor sen redan...så tidigt har jag ALDRIG ens hunnit köpt en endaste liten julklapp förr om åren...man kan nästan tro att mitt stora hjärta har gott inflytande på mig...planering är hans mellannamn nämligen ;P det enda som återstår sen är att jag i morrn ska baka lite julgodis bara..o det är ju ingen big deal liksom...chokladbiskvier, knäck, tryfflar, rockyroads o så var det nåt mer jag planerat att baka som jag just nu inte mindes...jo just ja, snickerskakor var det ja....men sen får det fan i mig räcka med gottis...o jäklar den (läs THOMAS!!!) som går o nallar innan julafton.... o.O Tjingeling hopp galopp!!

Paaaaniiik!

2011-12-20 @ 07:12:42
Paaaaniiik!
Vaknade vid halv sex i morse mitt i en dröm...värsta ångestdrömmen....det är så att vi ska vara hemma hos oss på julafton o Thomas föräldrar och syskon med barn kommer till oss och jag drömde att dem rasade in och vi hade glömt att köpa mat... :S Älskling sprang iväg till affären och köpte mat vartefter vi kom på att vi missat nåt...det blev måååånga turer kan jag lova, för vi hade verkligen glömt ALLT....ägg hade vi dock hemma och jag skulle ställa mig och koka och lägger i 40 st i en kastrull :S och säger till svärmor "Jag är inte så van att stå med mat på julafton..." varpå hon svarar måttligt road "nä jag märker det..." hahahahahahahahaha Det var kaos!!! Jag förstår mig verkligen inte på mina drömmar...kan fasen inte prata om NÅNTING utan att jag ska drömma om det på natten.....Bland det sista vi pratade om här hemma igår kväll var min förlovningsring...och ja, va händer...jo jag drömmer att jag stod på Guldfynd o väljer ut en ny ring....och samma var det med julmaten..vi pratade igår kväll om va vi ska handla..och så klart drömmer jag om det....samma visa var eviga natt.... skruvade jag... En sak som var lite rolig igår morse var när jag sa till Robin att inte släpa omkring på lillebror sin som hade börjat gråta och Robin 6 år kontrar med "Jag ska tala om för mamma att du är stygg..." hahahahahahaha lilla söta Robin som alltid annars brukar krypa upp tätt intill mig i soffan o säga söta saker...ja så kan det gå...fast jag tyckte ju på sätt o vis att det var lite sött..."stygg" lliksom... haha :) Nä lite java nu då...vaknade halv sex i morse så kommer behöva en kanna känns det som...Gäääääsp o morrn på er!!!

Holy pommefrites

2011-12-19 @ 07:34:30
Holy pommefrites
Jag är såååååååååååååå trött idag!!!! Herre min skapare va jag skulle vilja gå o sova igen... Ska strax skicka iväg ungar till skolor o dagis...Amanda är sjuk med halsont o förkylning o blir hemma idag...vill inte ha sjuka barn så här inför jul...då får jag panik....näää friska o glada ska de va!!!! Själv ska jag till bibblan idag...o sen uträtta lite andra ärenden... Men först...en kopp kaffe eller två så jag vaknar till liv... Pöss o hej!!

Måste...

2011-12-18 @ 19:35:17
Måste...

Klippa topparna...ja bara topparna denna gång, sist grät o svor jag flera dagar efteråt för frisören var bakis o trött så missförstod mig totalt o klippte av alldeles för mycket...

Bleka utväxten...på huvudet alltså...

Göra en ny header till bloggen...så där nyklippt ser jag ju inte ut...

Pussa på min underbara karl!!!!!!!!!!!!!!

<3 <3 <3


Snart är det jul här i vårt hus

2011-12-17 @ 18:04:06
Snart är det jul här i vårt hus

Fick värsta sovmorgonen i morse...halv nio klev vi upp...och då fick vi VÄCKA minstingen..kors i taket...men kan nog bero på att han mest bökat runt halva natten...

Sängar har bäddats rena, tvätt har vikts o diskmaskinen har plockats i och ur ett par gånger...och sen har vi sjungit Singstar :)

Sitter nu med lite kaffe o ska sen hoppa i duschen :)

Kram o hej!!


Fredag morgon

2011-12-16 @ 10:20:40
Fredag morgon

Har haft soffmys hela morgonen...ska försöka göra ett ryck att plocka lite här hemma...stordisken är i alla fall redan väck...Thomas o jag satt igår kväll o diskuterade disken...tre gånger om dagen fyller vi diskmaskinen...sanslöst va!!! Haha Missar man att diska efter en måltid kan ni ju tänka er hur köket ser ut då... :S

Men nu lär jag nog ta mig upp ur soffan...


Tröttis

2011-12-15 @ 14:23:03
Tröttis


Dans till Musikhjälpen

2011-12-15 @ 09:24:09
Dans till Musikhjälpen


En trött jäkel

2011-12-14 @ 19:44:58
En trött jäkel

Sista lussefirandet för i år avklarat...Robin var pepparkaksgubbe. Älskling var ledig idag o vi var iväg o lunchade pizza o fyndade klänning till mig :) Möte med August o hans fröken har jag haft oxå..."svårt att tro att August bara har varit hos oss i tre veckor, känns som att han alltid varit med oss" sa hon...det går sååå bra för honom...och jag blir såååå glad!!!!

Min arm blir inge bättre så idag var jag till en sk läkare...antiinflammatorisk medicin o besök hos sjukgymnast blev det...tennisarmbåge kan va knepigt att bli av med tydligen..o ooooont gör det oxå!!!!!

Nu ska det sövas barn här :)


Ny vecka

2011-12-12 @ 13:47:24
Ny vecka
Fy farao vilken bra helg jag haft....mys stod överst på schemat och det blev det myyycket av :D Men nu är det måndag igen...igår gick vi ifrån att vara 4 stycken till 6 och idag går vi från att vara 6 stycken till 8 igen...storveckan alltså :P Ikväll ska vi till dagis på luciafirande...mysigt sånt...dock lite stressigt just denna dag, men men, det går ju ändå...bara man ser till att planera...och det är just va jag gjort idag, så nu står middagspotatisen på spisen o kokar... Har börjat slå in lite julklappar idag oxå....har sååååå måååååååååååånga att slå in så jag kommer förmodligen kräkas på jul o paket innan det är över :P haha Nej måste ta mig till köket nu o hålla koll på när Kevins taxi kommer....hej svejs från julestugan!! :)

Snön ligger vit på taken..,

2011-12-10 @ 15:23:10
Snön ligger vit på taken..,

Julgranen har åkt upp o älskling har bakat o åkt skoter...härliga lördag!!!


God morgon

2011-12-10 @ 09:16:39
God morgon

God morgon säger jag från sovrumsfönstret..,sovmorgon idag :)


Happy friday!!!

2011-12-09 @ 16:44:11
Happy friday!!!

Älskling var ledig idag så vi skickade iväg barn till skolorna o tog oss därefter till sopstation med massa skit o fortsatte sen till Bollnäs för shopping o lunch :)

August ligger i soffan med halsont...hoppas det går över...jag är så trött så jag somnar snart...gäsp..ska nog ta ett glas vin så kanske jag piggnar till...hej svejs!!



Godisbak o julsång

2011-12-08 @ 20:35:03
Godisbak o julsång

Oj så mycket jag hunnit med idag...morgonlöp efter att barnen kommit iväg till skola, handlat godisbaksingredienser, en tur till svärmor som bjöd på fika, gjort vanlig knäck, chokladknäck o snickerskakor, gräddat pannkakor, duschat, varit på Kevins skola o lekt lekar o fikat...o nu sitter jag som en strandad val här i soffan...trött men HAPPY!!!!

Kolla..nån råtta har varit fram o naggat kakan i kanten :P


En sämre dag

2011-12-07 @ 20:03:48
En sämre dag

Idag har varit en av de lite sämre dagarna..som tur är finns dem inte ofta...magen har varit bra men humöret desto mindre bra...o att få en fjortonårings lynniga humör uppkört i ansiktet gjorde det inte bättre..

En annan sak som var rolig men desto mer skrämmande var när Amanda kom hem idag med sin boyfriend...smack, så fick hon en stor puss av honom....wohooo vänta här nu!!! Min lilla Amanda!!!!!!!! Är nog inte så liten längre, i andras ögon, i mina kommer hon alltid va min "lilla" :)

Nej, nu ska jag ta o pussa lite på min boyfriend :P


Urk

2011-12-06 @ 14:04:02
Urk

Efter att fått sova bort förmiddagen o släpat mig in i duschen så känner jag mig nu ganska skaplig...fy så det blev...hatar magsjuka!!!

Ligger i soffan o spelar wordfeud med hjärtat som oxå är hemma idag med kass kista...tycker han börjar bli lite väl kaxig ang spelet nu..ska nog ta ner honom på jorden igen.. ;P


Magsjuka is in da house...

2011-12-06 @ 06:37:15
Magsjuka is in da house...

Kom igår...än så länge är det bara jag som är risig...inte fått en blund inatt så jag är TRÖTT!!!!


Fina blommor

2011-12-05 @ 17:14:26
Fina blommor

Blev sååå snopen när ett blombud kom tidigare idag...från mor, far o syster med familj :D


Gäsp o morrn!

2011-12-05 @ 08:40:56
Gäsp o morrn!
Måndag morgon...var halvt medvetslös i morse när klocksn ringde...upp o gjorde gofrukost o nu är barn lämnade på skola o dagis...två av dem kommer inte förrän nästa måndag...så detta är vår "barnfria" vecka...haha ja, fyra ungar är kvar här så nä barnfri var väl att ta i..tre av dem bor här på heltid o den fjärde är här lite extra några dagar... Har ett fuskpaket med saffransbrödmix liggandes i skafferiet..tror jag ska ta fram den o se om det går att göra några lussekatter av det.. :P I övrigt så ska jag tvätta killarnas täcken o annat o sen på eftermiddagen ska jag ju till högstadiet o hälsa på...så dagen är fullspäckad :) Tjingeling!!

Söndags kväll...

2011-12-04 @ 18:12:28
Söndags kväll...

Betyder ingen ångest längre över att behöva åka ifrån hjärtat..känns så otroligt bra det här :D
I morgon ska jag till läkaren med min onda arm o sen ska jag träffa Amandas klassföreståndare...som dessutom är pappa till hennes boyfriend..haha blir kul :P
Nej men hejsvejs, återkommer när det finns nåt skoj att skriva :)

Bild på Robin o Amanda


fredagskväll

2011-12-02 @ 21:19:05
fredagskväll
Jag och Jessica har tv-kväll...tittat på "Pensionärsjävlar" o druckit glögg o ätit nötter...tre minsta pojkarna sover o de två största pojkarna är på bandy och ska plock med sig Amanda på hemvägen som är på fest.... Jag är så trött så jag trillar av pinn snart....åhhhh nu kommrer mina änglar hem...äntligen får jag gå o sööööööööööööööva!!

Åksjuk

2011-12-02 @ 10:15:42
Åksjuk

Sitter i bilen på väg till Borlänge...har åkt vägen mellan Edsbyn o Falun ett ANTAL gånger..men då körde jag själva, idag sitter jag bredvid o då mår jag illa...fy fan!!!


Fredag

2011-12-02 @ 07:29:20
Fredag
Fredag och älskling är ledig...barn ska lämnas på dagis o skolor o sen åker han o jag till Borlänge för julshopping..blir myyyys!! Ska äta goood lunch...är nog den jag mest längtar till :P haha Ha en härlig fredag!!!

Nej men va nuuu då???

2011-12-01 @ 12:08:13
Nej men va nuuu då???
Har tappat motivationen att fixa o dona...har så förbannat jävla gräsligt ont i ena armen...haft i ett par veckor nu...de senaste dagarna så gör det så ont så jag snart börjar gråta...kan inte lyfta nåt för då tappar jag själva styrkan i den..har pratat med hälsocentralen (ja det heter så här..) och fick inte tid förrän på måndag...tennisarmbåge kan det troligtvis vara..förmodligen sviter efter allt flyttkånkande..ska vila den o bör inte ens hälla upp mjölk står det på vårdguiden när jag läste..öhh vila här hemma?? nä ge mig ett arbete istället så kan jag vila ;P skoj å sido men som ni förstår så är arbetslös det sista jag är o jag behöver mina två armar...buuuhuuuuu Nej men hääärree guuud vilket negativt o tråkigt inlägg det här blev då..i övrigt så är jag hur glad o lycklig som helst..haha men det har ni väl fattat vid det här laget :D Ska äta upp mina köttbullar, gräddsås o broccoli nu o sen hänga lite tvätt... Tjingeling!!!!