Bok, promenad, bad....

Lyssnade klart på mitt livs första ljudbok igår..var lite svårt med ljudbok tycker jag...dels så fladdrade tankarna bort en massa så man missade vad som sades o dels så tog det såååå lång tid att lyssna igenom en hel bok...och då hade jag fasen plopparna i öronen för jämnan..när man läser en riktig bok så kan man läsa i sin egen takt liksom...här måste man ju anpassa sig efter någon annan som läser...meeen..jag ger inte upp..har påbörjat bok nummer två i ipoden idag...tror att jag kommer tycka om den här boken bättre än den första dessutom så kanske det blir bra till slut med ljudbok.. :)

Fick en långpromenad före middag...var sååå skönt..hade verkligen syrebrist...ville springa men när jag kom ut så såg jag att det hade töat under dagen o det var glansis o vatten överallt så vågade inte...får se om jag kan göra det i morgon istället...lättare att springa än att promenera när det är isigt fick jag höra...nu har jag precis tagit ett bad...var sååå skönt..lamporna var släckta, bara två ljus som lyste upp lite svagt...jag somnade som vanligt i plurret...haha


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hej,

Det tog lite tid innan jag larde mig lyssna pa ljudbocker. Man maste lara sig att koppla av och inte lata tankarna flyga ivag pa annat hall vilket ar lattare sagt an gjort. Jag kan inte sitta rakt upp och ner och lyssna for da tappar jag snabbt fokus. Daremot lyssnar jag nar jag stryker, stadar, lagar mat, cyklar eller ar ute och gar. Lycka till. Hoppas du mar battre snart.

Kram.

2011-02-02 @ 22:43:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0