Lite upp o lite ner...

Vad roligt det är att komma till läkaren och få veta att jag kanske gått ett år o brytit ner kroppen så pass så att jag mår så här idag...utan att det egenligen skulle behövts...kom dit idag och fick veta att jag varit kraftigt överdoserad med Levaxinet som jag äter...fick struma för elva år sen när jag väntade Amanda o hormonerna har sen dess åkt berg o dalbana o vi hittar aldrig riktigt rätt nivå...så för ett år sen så tog jag mina årliga prover, som jag idag fick höra "var rätt höga redan då" men ändå så blev jag inte kallad förrän ett år senare för att ta om dessa prover..min hypofys o hela kropp har alltså arbetat på högtryck som om jag "lika väl hade kunnat gått på amfetamin" som min doktor sa...aahhh det känns jävligt bra att veta...så inte på undra på att jag mår som jag gör...varva ner o komma i säng på kvällarna.. vad är det??? så vad kan följderna bli av detta då? Inte nog med att det sliter på kroppen i allmänhet utan benskörhet kan uppstå samt förmaksflimmer på hjärtat...benskörhet vet jag inte om det går att mäta..(har för mig det) men hjärtljudet har jag ju redan fått bekräftat att det inte låter som det ska så väntar nu på hjärtröntgen..känns great...läkaren var dessutom förvånad över att jag inte tappat håret....GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH.......

Fy fan kan man anmäla vårdcentralen för detta månnetro????

Jag hoppas iaf att jag efter denna vecka kommer må lite bättre o kan återgå till jobb o normal vardag igen..känns skönt att veta att vi äntligen förhoppningsvis kommit på vad mitt eländiga mående beror på.. :)

Ska nu släcka ner här o lägga mig o sova...i morgon blir det skridsoåkning....ska bannemig köpa mig ett par själv så folk får nåt att garva åt... ;P

Kramis o godnatt!!


Kommentarer
Postat av: Therese

Skickar en kram till dig i allt elände. Min mamma har precis börjat med medicin för samma sak och dom håller på och försöker anpassa dos till henne, vilket är väldigt svårt om jag har förstått rätt. Hoppas att ditt hjärta håller sig friskt och att det återgår till det normala så fort du får rätt dos medicin. Sjukvården är så jävla dålig så man blir mörkrädd, ska man ha nån hjälp ska man nog ringa dit och skälla eller gråta för att få en reaktion.

2009-10-07 @ 08:05:52
URL: http://tesss74.blogspot.com
Postat av: Veronica

Trist att en sån fin människa ska råka ut för sånt skit! Jag önskar dig lycka till och att du kommer ur detta elände snart. Skönt på sätt och vis att du fått veta vad det beror på..

Kramar

2009-10-08 @ 06:38:15
URL: http://veronicaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0