Gammal o sliten. ;P

Fan jag har en kropp som en 80-åring...en sån där kropp som aldrig är frisk..väntar ju på att bli kallad på det där som läkaren i förra veckan skickade iväg remiss till..läste lite för mycket om det igår...att bli drabbad som vuxen av det var tydligen inte så positivt men jag är inte nån som tar ut saker i förskott så väntar o får se vad specialisterna säger...har ont i halsen ikväll oxå...efterdyningar av ryggskottet känner jag av oxå...

Beställde tid hos massören idag och får komma på torsdag...ska bli så jävla skönt...har ingen rolig rygg alls..fel överallt..."okej blir lite pyttipanna" sa massören om kommande behandling..haha


Helveteslägenheten som ska städas ur är inte klar heller...avskyr den verkligen.....

Ska till tandis i morgon bitti...en enda gång har jag gått från en tandläkare med positivt besked om NOLL hål...måtte det bli gång nr 2 tomorrow :)

Hade visning på min gamla lägenhet idag....jag kunde fan inte hålla mig för skratt åt dem så var tvungen att vända mig om o gå in i ett annat rum...August gick efter o frågade vad jag skrattade åt...haha ni som vet förstår vad jag pratar om...man blev lite mörkrädd ;)

Nä nu ska jag ta hand om min lilla plutt som blodar näsblod... :(

Hejhej

FYY FAAAN VILKET POSITIVT INLÄGG DETTA BLEV...HAHAHAHAHA


Kommentarer
Postat av: Therese

Det är bra att du inte tar ut nått i förskott låter vettigt tycker jag ;) Själv har jag i dag också en kropp som nog passerat 99 år känns det som. Jag har skit ont i fileérna du vet ju vart dom sitter :P axlarna mår inte heller bra. Jag skulle verkligen behöva en massage men det tråkiga är ju att det kommer tillbaka. Börjar oroa mig om att jag drabbats av samma som mamma och mormor mfl. :( Nu är jag klar för idag och äntligen får jag sätta mig och andas lite och hur trött är man inte nu då?

Mörkrädd, hahahaha ja inte så lite heller :D

2009-09-22 @ 21:47:49
URL: http://breezie.blogg.se/
Postat av: Therese

Hoppas allt blir bra, vad det nu är som du väntar på för remiss. Inte kul att vara sjuk :-( Ha det gott. Therese

2009-09-23 @ 08:25:51
URL: http://tesss74.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0